KFPS presenteert:

Hengstenkeuring
7-8-9 januari 2021

Friesian Proms
7-8 januari 2021

Meer info volgt. Een prachtige compilatie van de Hengstenkeuring en de jubileum showavonden Friesian Proms 2020.

Video compilatie editie 2020

Faderpaard compilatie

Foto’s Hengstenkeuring 2020

Foto’s FRIESIAN PROMS 2020

Uw presentatrice: Bertrie Wierenga

Naast de al gecontracteerde POWER vrouwen van The BlueBirds, heeft de organisatie van FRIESIAN PROMS 2020 nog een POWER vrouw uitgenodigd.  Actrice en zangeres Bertrie Wierenga zal aan de FRIESIAN PROMS – 5th Edition meewerken en de presentatie op zich te nemen.

Haar acteertalent werd al op jonge leeftijd zichtbaar. Als 10-jarige speelde ze in de musical ‘Oliver Twist’ van Joop van den Ende en op jonge leeftijd volgde Bertrie diverse opleidingen zoals onder andere Musicalclass en dansopleidingen. Haar nieuwsgierigheid en interesse in mensen en de toepasbaarheid ervan in haar acteerwerk heeft haar er toe bewogen een jaar psychologie te studeren.

Inmiddels is Bertrie Wierenga een gevraagde actrice en heeft zij bij- en gastrollen gespeeld in TV-series en films, waaronder ‘Celblok H.’, ‘GTST’, ‘Meisje van Plezier’, ‘de Spa’, ‘Moordvrouw’, ‘Huisvrouwen bestaan niet’ en tal van commercials en theaterstukken. Momenteel is zij veelvuldig op televisie te zien in de rol van Shanti Vening in de soap serie ‘Goede Tijden Slechte Tijden`.

FRIESIAN PROMS en Bertrie Wierenga

Als je de bij de FRIESIAN PROMS passende disciplines, talenten en liefde voor acteren en zingen in je hebt, uit Friesland komt en qua gedrevenheid niet onderdoet voor je beroemde stadsgenoot (Bertrie is in Leeuwarden als 18-jarige al eens verkozen tot ‘The Next Mata Hari`) en daarnaast ook nog van paarden houdt, dan kun je als FRIESIAN PROMS organisatie niet om Bertrie heen. Omdat de organisatie dat natuurlijk ook niet wil is Bertrie uitgenodigd bij de komende ‘5th Edition’ de presentatie te verzorgen. Wij kijken er naar uit..!

https://www.bertriewierenga.nl/