KFPS presenteert:

Hengstenkeuring
7-8-9 januari 2021

Friesian Proms
7-8 januari 2021

Meer info volgt. Een prachtige compilatie van de Hengstenkeuring en de jubileum showavonden Friesian Proms 2020.

Video compilatie editie 2020

Faderpaard compilatie

Foto’s Hengstenkeuring 2020

Foto’s FRIESIAN PROMS 2020

BRITT DEKKER

Britt Dekker (Purmerend, 24 februari 1992) is tv-personality, presentatrice, YouTuber, een groot paardenliefhebber en inmiddels een bekende Nederlander. Het begon allemaal in 2009. In dat jaar nam Britt deel aan het RTL 5 datingprogramma ‘Take Me Out’. Daarin viel ze dusdanig op dat ze in 2010 werd gevraagd voor het televisieprogramma ‘Echte Meisjes In De Jungle’, waarin ze als winnaar uit de strijd kwam. Het succes van Britt gaat verder als ze met Ymke Wieringa een eigen online televisieprogramma krijgt op RTLXL.nl. Het tweetal bezoekt hierin diverse zomerse evenementen. Diezelfde zomer brengt Britt haar eigen single uit getiteld ‘F*cking vet’. In maart 2012 is Britt te zien in het vervolg van Echte Meisjes.., getiteld: ‘Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’. In december 2011 verbindt zij zich officieel aan RTL 5. Samen met Ymke maakt Britt voor RTL5 een reisprogramma. In het najaar van 2014 is Britt te zien als verslaggever bij het ‘Het Beste Idee van Nederland’. Met Jochem van Gelder aan haar zijde gaat zij op zoek naar de beste uitvinding van Nederland.

Dat Britt een liefde voor paarden heeft is heel duidelijk. Naast dat ze zelf een verdienstelijk dressuurruiter is (waarmee ze zich plaatste voor de Nederlandse Kampioenschappen in 2018) heeft Britt haar eigen YouTube kanaal ‘PaardenpraatTV’. In deze video’s geeft zij handige tips over paardenverzorging, bezoekt evenementen, ontmoet mensen uit de paardenwereld en vertelt zij alles wat je wilt weten over paarden en pony’s. Naast PaardenpraatTV is Britt Dekker sinds 2017 ook te zien op het YouTube kanaal DierenpraatTV, waar elke maandag een nieuwe video van haar online staat. Een YouTube kanaal voor de echte dierenliefhebber.

Sinds 2018 presenteert Britt het programma ‘Zappsport’ voor AVROTROS en vanaf 31 augustus 2019 is ook de dierenquiz Britt’s Beestenbende te zien bij AVROTROS. Daarnaast kreeg Britt in 2019 voor haar samenwerking met Talpa haar droompaard George. Britt gaat voor Talpa diverse programma’s maken, waarin haar ambitie als ruiter centraal staat. Naast haar televisie carrière komt er nog een droom van Britt uit: haar eigen bioscoopfilm. Sinds oktober 2019 is de paardenfilm Whitestar in de bioscoop met Britt en haar paard George als een van de hoofdrollen.

Recent is de nieuwe SBS6-serie / Opgezadeld met Britt…’ gestart. Hierin krijgt Nederland een kijkje achter de schermen van het drukke leven van Britt Dekker.

FRIESIAN PROMS EN BRITT DEKKER

Haar liefde voor het paard, dressuur rijden, muziek en natuurlijk haar populariteit heeft de organisatie van de FRIESIAN PROMS doen besluiten Britt Dekker en haar paard George uit te nodigen om een Kür op muziek te komen rijden. Al in het eerste telefoontje was ze mede omdat ze van de FRIESIAN PROMS had gehoord en daarin haar passies samenkomen, zo enthousiast dat het meteen duidelijk was dat het tot een samenwerking zou komen. Britt opperde gelijk om samen met een amazone met een Fries paard en haar witte George een Kür met de titel ‘Black & White’ te brengen. Deze amazone is Judith Pietersen met de bekende Friese hengst Limited Edition geworden. Een prachtige combinatie die onder het door Elvis Ediagbonya gespeelde en gezongen nummer ‘The Pianoman’ het publiek in hun enthousiasme mee zal voeren…