KFPS presenteert:

Hengstenkeuring
7-8-9 januari 2021

Friesian Proms
7-8 januari 2021

Meer info volgt. Een prachtige compilatie van de Hengstenkeuring en de jubileum showavonden Friesian Proms 2020.

Video compilatie editie 2020

Faderpaard compilatie

Foto’s Hengstenkeuring 2020

Foto’s FRIESIAN PROMS 2020

BROADWAY BRASS

Broadway Brass is een lust voor je oren en lichaam! Een tienkoppige band die het voor elkaar krijgt om dance, house, hip-hop en pop in één mash-up te gooien en te vertalen naar vier trompetten, twee trombones, een tenorsaxofoon, een baritonsaxofoon, een sousafoon en een drumstel.

De jonge ‘honden’ van Broadway Brass zijn een tikkeltje eigenwijs en gedurfd ook! In al hun enthousiasme ontstaan er nog weleens onverwachte situaties, tot groot vermaak van het publiek uiteraard. Ten behoeve van het eigen plezier ontstaan leuzen als: ‘weggestuurd worden kan altijd nog’ en ‘een boete krijg je toch niet’. Dit alles samengevat enkel en alleen maar met als missie het publiek met heel veel energie ‘ouderwets’ te laten swingen!

FRIESIAN PROMS 2020 5th Edition en Broadway Brass

Tijdens de FRIESIAN PROMS 5th. Edition zullen deze Brabantse heren u muzikaal verwelkomen en in het programma regelmatig terug te vinden zijn. De ene keer solistisch en de andere keer door samen met het orkest The Symphonic Music Connection de artiest of act muzikaal te ondersteunen.

Eén ding is alvast zeker: wij gaan ze zeker niet wegsturen..!