Save the date

De nieuwe data voor 2024 zijn 11, 12 en 13 januari 2024. Daarin presenteert het KFPS de Hengstenkeuring en Royal Friesian Proms.

Word sponsor

Tijdens de evenementen biedt het KFPS aan haar partners en sponsoren een breed scala aan mogelijkheden voor relatiemarketing.
Neem voor meer informatie contact op met hengstenkeuring@kfps.nl.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor 2024 start in september 2023. Houd deze website en social media hiervoor in de gaten.

Terugkijken?

Facebookpagina’s: KFPS-presenteert en KFPS Royal Friesian
Instagram: kfps_royal_friesian
Youtube: KFPSRoyalFriesian

Op onze social media pagina’s kunt u veel informatie en beelden terugvinden van de editie van 2023. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via hengstenkeuring@kfps.nl

Graag tot ziens op 11, 12 en 13 januari 2024!

In het theater was hij te zien in de musicals Urinetown – Zeikstad de Musical (M-lab en OpusOne/Joop van den Ende Theaterproducties), Sunday in the Park with George (M-lab), en twee voorstellingen van Woezel en Pip (Dromenjager B.V. & Van Hoorne) en Land of Hope and Glory (Nederlands Komedie Theater). Hij trok 3 seizoenen door het land met het Circus Boemtata van Stichting CliniClowns en speelde een hoofdrol in Het Meisje van Velsen, de jubileumvoorstelling van Stadschouwburg Velsen. Ook was hij zanger en danser in Kerst met een grote K van Karin Bloemen, was hij te zien in Jeans 25 en Jeans Magic van Jeans Theatershows / Stichting The Magic of Jeans en was hij regelmatig als zanger te zien in Dinnershow Pandora (RTL Live Entertainment). Vanaf september 2021 is Florens te zien in de theatervoorstelling Koos en Moos, naar de gelijknamige serie, waar hij opnieuw Koos zal (be)spelen.

FRIESIAN PROMS & FLORENS OAK

Ook (nu nog) minder bekend talent nemen wij graag in de line up van de FRIESIAN PROMS op. Florens Oak is hier een exponent van en maakt zich op voor een optreden als frontman tijdens de Grande Finale, waarbij natuurlijk alle acts en artiesten welke in de arena actief zijn geweest, in defilé aan het publiek voorbij trekken om afscheid te nemen. Een waar spektakel!

Voor Florens dus een hele uitdaging. Wij zijn er van overtuigd dat het de juiste man op de juiste plek is!