KFPS presenteert:

HENGSTENKEURING
13 – 14 – 15 januari 2022

FRIESIAN PROMS  
13 – 14 januari 2022

Meer info volgt tzt.
Via onderstaande link kunt u de online Hengstenkeuring 2021 terugkijken en een fotoreportage van de FRIESIAN PROMS 2020

Video compilatie editie HK2021

Faderpaard compilatie

Complete video Hengstenkeuring 2021

Foto’s FRIESIAN PROMS 2020

Muziek en Friese paarden samengebracht in de jubileum editie FRIESIAN PROMS – 5th. Edition

‘Het mooiste paard ter wereld is het Friese paard’.  Begin 2017 werd dit bericht wereldwijd op duizenden websites, door kranten, radio- en televisiestations gedeeld. Lange zwarte manen, een stoere en onverzettelijke uitstraling. Het Friese paard spreekt meer dan ooit tot de verbeelding.

Bekende artiesten, verrassende acts

Op 9 en 10 januari spelen tientallen Friese paarden een glanzende hoofdrol tijdens de 5th Edition van de concert- en showproductie FRIESIAN PROMS 2020. Ze delen de piste met bekende artiesten zoals DI-RECT leadzanger Marcel Veenendaal en onder andere ook The BlueBirds met de Friese zangeres Elske DeWall in hun midden. Naast deze bekende artiesten treden minder bekende artiesten en acts op, uitgebreid met paarden optredens die u zullen verrassen met ongewone combinaties.

The Symphonic Music Connection en FRIESIAN PROMS koor

De artiesten worden muzikaal begeleid door het orkest ‘The Symphonic Music Connection’ o.l.v. dirigent Theo Brouwer en het 70koppig FRIESIAN PROMS koor gevormd door de koren Sjonge-Jonge vocal group uit Grou, Solid Sound Pop Vocals uit Drachten en Popkoor Hege Hakken uit Heeg oner leiding van dirigent Akke Bosma.

De FRIESIAN PROMS zijn internationaal georiënteerd met het spectaculaire optreden van LORENZO – The Flying Frenchman en zijn 12(!) paarden.

Uiteraard treden veel Friese paarden, berijders en menners uit ‘eigen gelederen’ op tijdens de FRIESIAN PROMS – 5th Edition. Zij zorgen voor ‘de kers op de taart’. Zoals boven omschreven deels in combinatie met de artiesten die op beide avonden hun opwachting maken. U gaat zonder twijfel weer een bijzondere avond beleven tijdens de 5th Edition van de FRIESIAN PROMS 2020.

BOORDEVOL PAARDENACTS

Het programma van de FRIESIAN PROMS-5th Edition zit boordevol paardenacts. Zowel in combinatie met de optredens van de artiesten als muzikaal begeleidt door The Symphonic Music Connection.  De piste wordt omgetoverd tot een waar podium voor het Friese paard, mede onder begeleiding van Trieneke Verbeek.

LORENZO – The Flying Frenchman en zijn 12(!) paarden brengen in het WTC Expo een spectaculaire show. LORENZO reist de hele wereld over met zijn show, de organisatie is daarom buitengewoon trots op de deelname van deze jubileumeditie: FRIESIAN PROMS-5th Edition.

En natuurlijk treden veel Friese paarden, berijders en menners uit ‘eigen gelederen’ op!

VIP-TICKET

Op donderdag zijn er speciale VIP-kaarten voor de FRIESIAN PROMS-5th Edition beschikbaar. U krijgt een comfortabele stoel op een prima zichtlocatie. Dit is inclusief bediening van binnenlands gedestilleerde drankjes en lekkere warme en koude hapjes.
€ 140 euro per stoel (te bestellen via deze pagina)

VIP-TAFEL

Op donderdag kunt u ook een VIP-tafel voor 6 personen reserveren.  U kunt genieten vanaf een prachtige plek met comfortabele stoelen en een prima zichtlocatie.  Tevens kunt u vooraf genieten van een diner in de VIP-plaza en krijgt u tijdens het event bediening aan tafel. Er worden lekkere hapjes geserveerd en zijn drankjes inbegrepen (binnenlands gedestilleerd)
€ 1295,-  excl. btw (te bestellen via de VIP-arrangementpagina)

Het programma

Friese paarden en spectaculaire paardenacts vormen de hoofdmoot van het concert- en showprogramma tijdens de FRIESIAN PROMS. Ze delen de piste met zanger Marcel Veenendaal, het trio de BlueBirds, Bertrie Wierenga en anderen. De artiesten worden begeleid door het door Theo Brouwer gedirigeerde ‘The Symphonic Music Connection’.

Bekijk programma

Bezoek het strodorp

Voorafgaand aan de FRIESIAN PROMS bent u welkom in het sfeervolle strodorp voor een kopje koffie en iets lekkers. Ook kunt u kennis maken met diverse hippische en aanverwante bedrijven uit de branche.

Bekijk de mogelijkheden

Praktische informatie

Alle praktische informatie die je nodig hebt over FRIESIAN PROMS vind je hier.

Lees verder

Bestel uw tickets voor Friesian Proms

 
Online
Aan de kassa
 
 
Rang 1
Rang 2
Rang 3
Rang 1
Rang 2
Rang 3
 
Donderdag
€ 49.00
€ 44.00
€ 39.00
€ 52.00
€ 47.00
€ 42.00
Uitverkocht
Vrijdag
€ 49.00
€ 44.00
€ 39.00
€ 52.00
€ 47.00
€ 42.00
Uitverkocht
Donderdag VIP-stoel
€ 140.00
€ 140.00
€ 140.00
€ 145.00
€ 145.00
€ 145.00
Bestel

Bezoek ook de hengstenkeuring

Meer informatie

De Hengstenkeuring is de start van het selectieproces om stamboekhengst te worden. Naast de voorrondes en het clinic-programma is het hoogtepunt de keuring en het uitroepen van de kampioen. Als jubileumcadeau krijgt u bij aankoop van een ticket voor de FRIESIAN PROMS diezelfde dag gratis toegang tot de Hengstenkeuring.