Save the date

De nieuwe data voor 2024 zijn 11, 12 en 13 januari 2024. Daarin presenteert het KFPS de Hengstenkeuring en Royal Friesian Proms.

Word sponsor

Tijdens de evenementen biedt het KFPS aan haar partners en sponsoren een breed scala aan mogelijkheden voor relatiemarketing.
Neem voor meer informatie contact op met hengstenkeuring@kfps.nl.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor 2024 start in september 2023. Houd deze website en social media hiervoor in de gaten.

Terugkijken?

Facebookpagina’s: KFPS-presenteert en KFPS Royal Friesian
Instagram: kfps_royal_friesian
Youtube: KFPSRoyalFriesian

Op onze social media pagina’s kunt u veel informatie en beelden terugvinden van de editie van 2023. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via hengstenkeuring@kfps.nl

Graag tot ziens op 11, 12 en 13 januari 2024!

HANS KLOK
De snelste illusionist ter wereld!

Zoals u van de FRIESIAN PROMS gewend bent, worden doorgaans niet de gebaande paden bewandeld maar wordt u getrakteerd op verrassende combinaties van show, muziek, acts en paardenoptredens. Wij zijn er dan ook trots op dat wij Hans Klok hebben kunnen strikken een bijdrage aan het programma te leveren.

Hans Klok geniet de reputatie van één van de beste en meest geliefde illusionisten ter wereld. Door izjn kenmerkende stijl van snelle, spectaculaire en magische illusies, wordt hij ‘de snelste illusionist ter wereld’ genoemd. Niet alleen op grote podia, maar ook tijdens kleinere evenementen weet Hans de mensen van de ene in de andere verbazing te brengen.

Wereldrecord
In 2012 breekt Hans zijn eigen wereldrecord door in het Franse televisieprogramma ‘Le Plus Grand Cabaret du Monde’ 15 illusies in 5 minuten uit te voeren. Later, in 2014, treedt hij op verzoek van prinses Stéphanie van Monaco op tijdens het cirusfestival van Monte Carlo. Zijn magistrale optreden wordt bekroond met een ‘Zilveren Clown’. Deze ‘Oscar’ van de circuswereld is een grote eer voor Hans en een bekroning op zijn werk.

FRIESIAN PROMS & Hans Klok

Van goocheldoos thuis tot de snelste illusionist ter wereld en via shows in Las Vegas naar de FRIESIAN PROMS 2023!

Hans Klok zal tijdens de FRIESIAN PROMS 2023 de opening voor zijn rekening nemen en tijdens de concertshow een paar keer een act opvoeren. Hoe dat er precies uit gaat zien en/of paarden daarbij een rol spelen moet nog op haalbaarheid bekeken worden, maar dat het sowieso een bijzondere bijdrage op live muziek wordt is zeker.