VIP TAFELS

Ook dit jaar kunt u één of meerdere VIP-arrangementen reserveren bestaande uit een tafel voor 6 personen op de VIP-tribune. De VIP-tribune bestaat uit gereserveerde plaatsen met een uitstekend uitzicht op de piste tijdens de JUBILEUMSHOW.

VOLLEDIG VERZORGD PAKKET

U kunt het diner reserveren op donderdag- of vrijdagavond afhankelijk welke avond u de JUBILEUMSHOW bezoekt. De VIP tafel is bestaat uit één concertavond JUBILEUMSHOW op donderdagavond 11 januari of vrijdagavond 123 januari.

JUBILEUMSHOW VIP-TAFEL – DONDERDAGAVOND (RIJ 1-3) & VRIJDAGAVOND

Uw eigen tafel voor 6 personen. Inbegrepen binnen dit arrangement zijn: koffie/thee & drankjes (Nederlands gedestilleerd), diverse warme en koude hapjes. Waarbij u op donderdag voor aanvang van het programma geniet van een diner in de VIP loge.

€ 1395,- per tafel

Reserveren kan middels het formulier onderin deze pagina.

JUBILEUMSHOW VIP-TICKET – DONDERDAGAVOND (RIJ 4-9)

De FRIESIAN PROMS bekijken vanaf de beste plek op de tribune aan een tafel en vanaf een heerlijke stoel. U kunt ook losse stoelen reserveren op de tribune. De drankjes (Nederlands gedistilleerd) en diverse hapjes zijn inbegrepen.

€ 150,- p.p. incl. btw
€ 155,- p.p. aan de kassa

Reserveren kan via de pagina Tickets.

Als VIP naar de Jubileumshow

Geniet optimaal van de Jubileumshow met een VIP-tafel voor 6 personen of eigen VIP-stoel.

Reserveer uw JUBILEUMSHOW VIP-tafel

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier om informatie te ontvangen over het VIP-arrangement. Wees er snel bij want vol is vol.

  • Contactgegevens

  • * is verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.