Save the date

De nieuwe data voor 2024 zijn 11, 12 en 13 januari 2024. Daarin presenteert het KFPS de Hengstenkeuring en Royal Friesian Proms.

Word sponsor

Tijdens de evenementen biedt het KFPS aan haar partners en sponsoren een breed scala aan mogelijkheden voor relatiemarketing.
Neem voor meer informatie contact op met hengstenkeuring@kfps.nl.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor 2024 start in september 2023. Houd deze website en social media hiervoor in de gaten.

Terugkijken?

Facebookpagina’s: KFPS-presenteert en KFPS Royal Friesian
Instagram: kfps_royal_friesian
Youtube: KFPSRoyalFriesian

Op onze social media pagina’s kunt u veel informatie en beelden terugvinden van de editie van 2023. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via hengstenkeuring@kfps.nl

Graag tot ziens op 11, 12 en 13 januari 2024!

Geboren in Zuid-Frankrijk en gezegend met een groot talent en liefde voor paarden. Zijn peettante herkende zijn talent, liefde en fascinatie voor paarden al op vroege leeftijd en het is aan haar te danken dat hij de ruimte en gelegenheid kreeg om zich hierin te kunnen ontwikkelen. Opgroeiend en omringd door paarden, raakte Laury geobsedeerd door de paarden en gebruikte hij al zijn vrije tijd om bij hen te zijn.

Hij had het geluk dat hij op jonge leeftijd kennis maakte met Magalie Delgado en Frederic Pignon. Beide legendes in de paardenwereld. In latere jaren volgde hij hen naar de Verenigde Staten om voor duizenden mensen op te treden in wat destijds het grootste paardentheater ter wereld was, Cavalia.

Laury Tisseur begon als een klassieke dressuurruiter, maar altijd op jacht naar een uitdaging, vond dit zijn weg in onder andere Trick Riding.

FRIESIAN PROMS & LAURY TISSEUR

Het is niet vanzelfsprekend dat één van de sterren van de internationaal bekende paardenshow Cavalluna tijdens de FRIESIAN PROMS optreedt. Toch is het gelukt hem te contracteren. Hierbij heeft een rol gespeeld dat deze shows ook op een ander gebied voor hem en zijn paarden een uitdaging vormen, namelijk shows op live muziek van The Symphonic Music Connection. Dat is, zoals ook vaak voor anderen, een aspect dat hij niet eerder heeft meegemaakt. Nog meer dan anders is een goede timing daarom heel belangrijk.

Hongaarse Post: Laury Tisseur zal, als één van de spektakel acts tijdens de FRIESIAN PROMS, staand ​​op de rug van zes galopperende paarden op volle snelheid slalommend de arena doorkruisen en grote sprongen maken. Zijn kunnen en talent zal hij ook tonen tijdens zijn andere show met zijn vrij bewegende paarden. Hierin komt het samenspel tussen mens en dier, en in dit geval tevens live muziek, volledig tot uiting.