Save the date

De nieuwe data voor 2024 zijn 11, 12 en 13 januari 2024. Daarin presenteert het KFPS de Hengstenkeuring en Royal Friesian Proms.

Word sponsor

Tijdens de evenementen biedt het KFPS aan haar partners en sponsoren een breed scala aan mogelijkheden voor relatiemarketing.
Neem voor meer informatie contact op met hengstenkeuring@kfps.nl.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor 2024 start in september 2023. Houd deze website en social media hiervoor in de gaten.

Terugkijken?

Facebookpagina’s: KFPS-presenteert en KFPS Royal Friesian
Instagram: kfps_royal_friesian
Youtube: KFPSRoyalFriesian

Op onze social media pagina’s kunt u veel informatie en beelden terugvinden van de editie van 2023. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via hengstenkeuring@kfps.nl

Graag tot ziens op 11, 12 en 13 januari 2024!

Een parodie op paardendressuur. Een show bedacht in Australië.

Drie ‘bekende’ Franse ruiters zullen een dressuurdemonstratie verzorgen met het oog op deelname aan de volgende Olympische spelen. Ondanks enkele haperingen behouden ze onverstoorbaar de ‘Franse houding’. De combinatie van humor en knappe, aan acrobatiek verwante capriolen, slaan internationaal aan. Ze zijn grenzeloos en vormen belangrijke redenen dat de show sindsdien tot in verre uithoeken van de wereld, m.u.v. de landen waar geen Engels gesproken wordt, is uitgevoerd. De Ruiters vertegenwoordigen het karikaturale beeld van de Fransen zoals dat door buitenlanders wordt gezien: arrogant, zeker van zichzelf en borderline onaangenaam. Zelfs in de paardenwereld kan men niet anders dan er minimaal om gniffelen.

FRIESIAN PROMS & LES HORSEMEN

Tja, als u bovenstaande heeft gelezen valt er weinig aan toe te voegen, anders dan dat de organisatie heel blij is er in geslaagd te zijn voor het eerst een hilarische en perfect bij de FRIESIAN PROMS passende ‘paarden act’ te strikken. Daarvoor moest men wel naar Frankrijk en dat vormde gezien de beperkingen rondom het Coronavirus virus op zich al een hele uitdaging. Het is het waard want als toeschouwers, maar wij verzekeren u ook back stage, kunt u niet ontsnappen aan de capriolen van deze ‘ruiters’ op hun nobele paarden. Zeer waarschijnlijk moedigt u hen enthousiast aan om hun ook muzikaal ondersteunde kür tot een ongekend hoog niveau te brengen.

Kortom; lachen geblazen!