KFPS presenteert:

Hengstenkeuring
7-8-9 januari 2021

Friesian Proms
7-8 januari 2021

Meer info volgt. Een prachtige compilatie van de Hengstenkeuring en de jubileum showavonden Friesian Proms 2020.

Video compilatie editie 2020

Faderpaard compilatie

Foto’s Hengstenkeuring 2020

Foto’s FRIESIAN PROMS 2020

LORENZO – International Horse Show

De internationaal vermaarde Franse ‘paardenkunstenaar’ Lorenzo rijdt vanaf zijn zesde levensjaar al paard. Het eerste paard dat hij bereed was Niasque, een klein Camargue-paard waarmee hij zijn evenwicht en behendigheid ontwikkelde en allerlei acrobatische manoeuvres op uitvoerde. Op zijn 8e   jaar (!) gaf hij zijn eerste show. Inmiddels begin 30 heeft LORENZO een ongeëvenaarde show ontwikkeld waarmee hij al meer dan 28 landen heeft bezocht. Het  publiek waaronder vele royalty’s bracht hij in vervoering en het publiek beloonde hem en zijn paarden met staande ovaties.

Zijn shows zijn echt ontzettend uniek, zoals zijn stand-up dressuur die zijn oorsprong kent in Hongarije. Een voorbeeld hiervan zijn vier paar paarden – naast elkaar – waarmee hij -heel indrukwekkend- in volle galop over verschillende obstakels springt .

FRIESIAN PROMS en LORENZO

Dat tijdens de 5de editie van deze FRIESIAN PROMS extra ‘uitgepakt’ gaat worden is eigenlijk vanzelfsprekend, maar dat het zelfs gelukt is deze internationaal bekende en erkende paardenshow naar de FRIESIAN PROMS te halen is werkelijk uniek. Dit geeft aan dat de FRIESIAN PROMS ook bij bekende artiesten en vermaarde, veelgevraagde personen en producenten van paardenshows inmiddels meer en meer haar plek heeft veroverd.

LORENZO neemt zwarte en witte paarden mee, 12 in totaal, en zal een spectaculaire show geven inclusief het bedwingen van hindernissen met meerdere paarden tegelijkertijd, terwijl hij twee daarvan staande berijdt. Soms worden de rollen omgedraaid en is LORENZO degene die springt…. Zijn bijnaam is niet voor niets ‘LORENZO The Flying Frenchman`.

Ook voor LORENZO gaat dit een speciaal optreden worden want een show geven op muziek live gespeeld door de 45 musici van The Symphonic Music Connection en …….. (dit verklappen we nog niet..!) is ook voor hem nieuw.

Wij zijn ervan overtuigd dat u aan het einde van zijn show ook deelneemt aan de staande ovatie !

Website: www.lorenzo.fr