KFPS presenteert:

De FRIESIAN PROMS 2022 zijn verplaatst naar 2023. Ticketkopers zijn op 24-11-2021 per mail op de hoogte gebracht en hebben nieuwe tickets ontvangen.

FRIESIAN PROMS  
12 – 13 januari 2023

HENGSTENKEURING
13 – 14 – 15 januari 2022

Via onderstaande link kunt u de online Hengstenkeuring 2021 terugkijken en een fotoreportage van de FRIESIAN PROMS 2020

Video compilatie editie HK2021

Faderpaard compilatie

Complete video Hengstenkeuring 2021

Foto’s FRIESIAN PROMS 2020

LUNEDI

Lunedì bestaat uit drie zussen uit Nederland. Hun achternaam is Maandag, wat zich vertaalt naar ‘Lunedì’ in het Italiaans.
LUNEDI brengt een cross-over repertoire variërend van musical tot pop en van licht klassieke tot traditional songs.
Annemarijn is de oudste, maar deze energieke Waterman wordt vaak als de jongste beschouwd! Ze begint haar dag altijd met een zonnegroet en houdt van een diep gesprek. Ze trad zowel nationaal als internationaal op in verschillende musicals, zoals Phantom Of The Opera, Mozart! en Hallo, Dolly!. Ze zingt altijd vanuit haar hart!
Lillian is de middelste van de drie. Ze is een komische Schorpioen die van de natuur houdt. Voor haar is er geen berg hoog genoeg, als een joelende ‘fitgirl’ rent ze naar de top! Ze schitterde in verschillende musicals zoals Mozart! en ook Schikaneder waar ze werkte met Stephen Schwartz en Trevor Nunn.
Willemijn is de jongste van de drie. Ze is een gelukkige Steenbok die haar eigen weg bewandelt. Ze speelde in musicals als My Fair Lady, Evita en Anastasia. In haar vrije tijd toert ze graag met haar motor door het land, waarmee ze ook naar optredens rijdt. Daar aangekomen verwisselt ze het motorpak voor een prachtige jurk.
Tijdens het optreden versmelten de stemmen van de drie zussen tot een harmonieus geheel.

FRIESIAN PROMS EN LUNEDI

Vergelijkbaar aan hoe een volle maan (lunedi) tijdens een heldere nacht schijnt, zo helder zullen Annemarijn, Lillian en Willemijn tijdens de FRIESIAN PROMS ook een prachtige verschijning vormen en dito klinken. Krachtig en dan weer ingetogen en altijd pakkend: mooi en klasse.

De dames gaan een uitdaging ook niet uit de weg om daarmee hun comfort zone te verlaten. Op de uitdaging van de heren van The Dutch Tenors, om gezamenlijk een duet aan te gaan, ging LUNEDI dan ook prompt in. Als alles goed verloopt zal zich midden in de arena spotlights een indrukwekkend duet ontspinnen. Dat wordt genieten!

Website LUNEDI: www.lunedimusic.com