KFPS presenteert:

De FRIESIAN PROMS 2022 zijn verplaatst naar 2023. Ticketkopers zijn op 24-11-2021 per mail op de hoogte gebracht en hebben nieuwe tickets ontvangen.

FRIESIAN PROMS  
12 – 13 januari 2023

HENGSTENKEURING
13 – 14 – 15 januari 2022

Via onderstaande link kunt u de online Hengstenkeuring 2021 terugkijken en een fotoreportage van de FRIESIAN PROMS 2020

Video compilatie editie HK2021

Faderpaard compilatie

Complete video Hengstenkeuring 2021

Foto’s FRIESIAN PROMS 2020

SAMANTHA STEENWIJK 

Samantha Steenwijk is één van Nederlands bekendste volkszangeressen en kreeg grote nationale bekendheid door haar deelname aan The Voice of Holland waar ze uiteindelijk de finale haalde. Samantha is door haar spontane persoonlijkheid en dijk van een stem zeer geliefd bij het publiek. Zij weet als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.

Kom ga mee met mij
Samantha werd geboren in 1986 in Voorburg en woont sinds 2004 bij Den Haag. In 2009 maakt Samantha haar entree, met haar vrolijke nummer ‘Kom ga mee met mij’ en wordt ze ‘Talent van de maand’ bij SterrenNL. Niet veel later staat ze in het voorprogramma van Gerard Joling en treedt ze onder andere op tijdens het Mega Piraten Festijn in het GelreDome en het Go Aprés Ski in Ahoy. In 2013 behaalt de zangeres de finale van het SBS programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ gesteund door coaches Gerard Joling en Roxanne Hazes.

The Voice of Holland
Het grote publiek bereikt ze tijdens haar deelname aan het achtste seizoen van The Voice of Holland, waar ze in 2018 de tweede plek behaalt. Haar auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ bereikt binnen no-time de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Steenwijk’s eerste single na The Voice of Holland is ‘Mama’. Eind 2018 wordt de single uitgebracht en binnen 1 dag behaalt ze de nummer 2 positie in de iTunes Hitlijst.

Inmiddels is Samantha niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbusiness en is zij graag geziene gast in diverse tv-shows en brengt ze geregeld nieuwe nummers uit. Haar nieuwste single ‘Het is Klaar’ verschijnt in november.

FRIESIAN PROMS EN SAMANTHA STEENWIJK

Samantha is een groot liefhebber en ambassadeur van het Friese paard en een enthousiast en verdienstelijk ruiter. Niet gek dus dat ze een Fries paard met de toepasselijke naam Voice bezit. Samantha gaat tijdens de FRIESIAN PROMS live een paar geweldige nummers zingen. Daar blijft het zeer waarschijnlijk niet bij! Samen met haar 5-jarige Voice en mede ruiter Roos Kolkman zal ze ons vast verrassen met een spetterend optreden waarin muziek en paard samenkomen. Wij zijn benieuwd en kijken hier erg naar uit!