Save the date

De nieuwe data voor 2024 zijn 11, 12 en 13 januari 2024. Daarin presenteert het KFPS de Hengstenkeuring en Royal Friesian Proms.

Word sponsor

Tijdens de evenementen biedt het KFPS aan haar partners en sponsoren een breed scala aan mogelijkheden voor relatiemarketing.
Neem voor meer informatie contact op met hengstenkeuring@kfps.nl.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor 2024 start in september 2023. Houd deze website en social media hiervoor in de gaten.

Terugkijken?

Facebookpagina’s: KFPS-presenteert en KFPS Royal Friesian
Instagram: kfps_royal_friesian
Youtube: KFPSRoyalFriesian

Op onze social media pagina’s kunt u veel informatie en beelden terugvinden van de editie van 2023. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via hengstenkeuring@kfps.nl

Graag tot ziens op 11, 12 en 13 januari 2024!

SAMANTHA STEENWIJK 

Samantha Steenwijk is één van Nederlands bekendste volkszangeressen en krijgt grote nationale bekendheid door haar deelname aan The Voice of Holland waar ze uiteindelijk de finale behaalt. Samantha is door haar spontane persoonlijkheid en dijk van een stem zweer geliefd bij het publiek. Zij weet als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.

Kom ga mee met mij

Samantha werd geboren in 1986 in Voorburg en woont sinds 2004 in Den Haag. In 2009 maakt Samantha haar entree, met haar vrolijke nummer ‘Kom ga mee met mij’ wordt ze ’talent van de maand’ bij SterrenNL. Niet veel later staat ze in het voorpgrogramma van Gerard Joling en treedt ze onder andere op tijdens het Mega Piraten Festijn in het GelreDome en het Go Aprés Ski in Ahoy. In 2013 behaalt de zangeres de finale van het SBS programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ gesteund door coaches Gerard Joling en Roxanne Hazes.

The Voice of Holland

Het grote publiek bereikt ze tijdens haar deelname aan het achtste seizoen van The Voice of Holland, waar ze in 2018 de tweede plek behaalt. Haar auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ bereikt binnen no-time de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Steenwijk’s eerste single na The Voice of Holland is ‘Mama’. Eind 2018 wordt de single uitgebracht en binnen 1 dag behaalt ze de nummer 2 positie in de iTunes Hitlijst. Inmiddels is Samantha niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbusiness en is zij graag geziene gast in diverse TV shows en brengt ze geregeld nieuwe nummers uit.

FRIESIAN PROMS & SAMANTHA STEENWIJK

Samantha is een groot liefhebber en ambassadeur van het Friese paard en een enthousiast en verdienstelijk ruiter. Niet gek dus dat ze een Fries met de toepasselijke naam Voice bezit. Samantha gaat tijdens de FRIESIAN PROMS 2023 live een paar geweldige nummers zingen. Daar blijft het zeer waarschijnlijk niet bij! Samen met haar 6 jarige Voice en mede ruiter Roos zal ze ons vast verassen met een spetterend optreden waarin muziek en paard samenkomen. Wij zijn benieuwd en kijken hier erg naar uit!