KFPS presenteert:

Hengstenkeuring
7-8-9 januari 2021

Friesian Proms
7-8 januari 2021

Meer info volgt. Een prachtige compilatie van de Hengstenkeuring en de jubileum showavonden Friesian Proms 2020.

Video compilatie editie 2020

Faderpaard compilatie

Foto’s Hengstenkeuring 2020

Foto’s FRIESIAN PROMS 2020

VIP TAFELS

Ook dit jaar kunt u één of meerdere VIP-arrangementen reserveren bestaande uit een tafel voor 6 personen op de VIP-tribune voor de FRIESIAN PROMS. De VIP-tribune bestaat uit gereserveerde plaatsen met een uitstekend uitzicht op de piste.

VOLLEDIG VERZORGD PAKKET

U kunt het diner reserveren op donderdag- of vrijdagavond afhankelijk welke avond u de FRIESIAN PROMS bezoekt. De VIP tafel is bestaat uit één concertavond FRIESIAN PROMS op donderdagavond 9 januari of vrijdagavond 10 januari. Overdag ontvangt u gratis toegang voor de Hengstenkeuring vanwege het 5-jarig jubileum; u kunt vanaf 18:00 gebruik maken van uw VIP-arrangement.

FRIESIAN PROMS VIP-TAFEL – DONDERDAGAVOND (RIJ 1-3)

Uw eigen tafel voor 6 personen. Inbegrepen binnen dit arrangement zijn: koffie/thee & drankjes (Nederlands gedestilleerd), diverse warme en koude hapjes. Waarbij u op donderdag voor aanvang van het programma geniet van een diner in de VIP loge.

€ 1295,- per tafel

Reserveren kan middels formulier onderin deze pagina.

FRIESIAN PROMS VIP-TICKET – DONDERDAGAVOND (RIJ 4-9)

De FRIESIAN PROMS bekijken vanaf de beste plek op de tribune aan een tafel en vanaf een heerlijke stoel. U kunt ook losse stoelen reserveren op de tribune. De drankjes (Nederlands gedistilleerd) en diverse hapjes zijn inbegrepen.

€ 140,- p.p. incl. btw
€ 145,- p.p. aan de kassa

Reserveren kan via de pagina Tickets.

Reserveer uw tafel

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier om informatie te ontvangen over het VIP-arrangement. Wees er snel bij want vol is vol.
  • Contactgegevens

  • * is verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.