Save the date

De nieuwe data voor 2024 zijn 11, 12 en 13 januari 2024. Daarin presenteert het KFPS de Hengstenkeuring en Royal Friesian Proms.

Word sponsor

Tijdens de evenementen biedt het KFPS aan haar partners en sponsoren een breed scala aan mogelijkheden voor relatiemarketing.
Neem voor meer informatie contact op met hengstenkeuring@kfps.nl.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor 2024 start in september 2023. Houd deze website en social media hiervoor in de gaten.

Terugkijken?

Facebookpagina’s: KFPS-presenteert en KFPS Royal Friesian
Instagram: kfps_royal_friesian
Youtube: KFPSRoyalFriesian

Op onze social media pagina’s kunt u veel informatie en beelden terugvinden van de editie van 2023. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via hengstenkeuring@kfps.nl

Graag tot ziens op 11, 12 en 13 januari 2024!

VIP TAFELS

Ook dit jaar kunt u één of meerdere VIP-arrangementen reserveren bestaande uit een tafel voor 6 personen op de VIP-tribune voor de FRIESIAN PROMS. De VIP-tribune bestaat uit gereserveerde plaatsen met een uitstekend uitzicht op de piste.

VOLLEDIG VERZORGD PAKKET

U kunt het diner reserveren op donderdag- of vrijdagavond afhankelijk welke avond u de FRIESIAN PROMS bezoekt. De VIP tafel is bestaat uit één concertavond FRIESIAN PROMS op donderdagavond 12 januari of vrijdagavond 13 januari.

FRIESIAN PROMS VIP-TAFEL – DONDERDAGAVOND (RIJ 1-3) & VRIJDAGAVOND

Uw eigen tafel voor 6 personen. Inbegrepen binnen dit arrangement zijn: koffie/thee & drankjes (Nederlands gedestilleerd), diverse warme en koude hapjes. Waarbij u op donderdag voor aanvang van het programma geniet van een diner in de VIP loge.

€ 1395,- per tafel

Reserveren kan middels formulier onderin deze pagina.

FRIESIAN PROMS VIP-TICKET – DONDERDAGAVOND (RIJ 4-9)

De FRIESIAN PROMS bekijken vanaf de beste plek op de tribune aan een tafel en vanaf een heerlijke stoel. U kunt ook losse stoelen reserveren op de tribune. De drankjes (Nederlands gedistilleerd) en diverse hapjes zijn inbegrepen.

€ 149,- p.p. incl. btw
€ 155,- p.p. aan de kassa

Reserveren kan via de pagina Tickets.

Reserveer uw tafel

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier om informatie te ontvangen over het VIP-arrangement. Wees er snel bij want vol is vol.

  • Contactgegevens

  • * is verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.