Save the date

De nieuwe data voor 2024 zijn 11, 12 en 13 januari 2024. Daarin presenteert het KFPS de Hengstenkeuring en Royal Friesian Proms.

Word sponsor

Tijdens de evenementen biedt het KFPS aan haar partners en sponsoren een breed scala aan mogelijkheden voor relatiemarketing.
Neem voor meer informatie contact op met hengstenkeuring@kfps.nl.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor 2024 start in september 2023. Houd deze website en social media hiervoor in de gaten.

Terugkijken?

Facebookpagina’s: KFPS-presenteert en KFPS Royal Friesian
Instagram: kfps_royal_friesian
Youtube: KFPSRoyalFriesian

Op onze social media pagina’s kunt u veel informatie en beelden terugvinden van de editie van 2023. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via hengstenkeuring@kfps.nl

Graag tot ziens op 11, 12 en 13 januari 2024!

Sweet Serenade is een Classical Crossover-trio bestaande uit 3 jonge sopranen

Ieder afzonderlijk zijn ze in verschillende producties te zien geweest, in binnen- en buitenland. De geschoolde sopranen zingen opera klassiekers, klassieke bewerkingen van bekende popsongs en ook krachtige ballads uit verschillende musicals en films. Tijdens het optreden versmelten de stemmen tot een harmonieus geheel.

FRIESIAN PROMS & SWEET SERENADE

Het classical cross over trio Sweet Serenade vormt een prachtige verschijning en klinkt dito. Krachtig en dan weer ingetogen en altijd pakkend, mooi en klasse.

De dames gaan een uitdaging ook niet uit de weg om daarmee hun comfortzone te verlaten. Op de uitdaging van de heren van The Dutch Tenors om gezamenlijk een duet aan te gaan ging Sweet Serenade dan ook prompt in. Als alles goed verloopt zal zich midden in de arena spotlights een indrukwekkend duet ontspinnen. Dat wordt genieten!