KFPS presenteert:

Hengstenkeuring
7-8-9 januari 2021

Friesian Proms
7-8 januari 2021

Meer info volgt. Een prachtige compilatie van de Hengstenkeuring en de jubileum showavonden Friesian Proms 2020.

Video compilatie editie 2020

Faderpaard compilatie

Foto’s Hengstenkeuring 2020

Foto’s FRIESIAN PROMS 2020

THE BLUEBIRDS

De POWER vrouwen en zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachel Louis vormen naast hun individuele zang carrières de formatie The BlueBirds. Niet een door een slimme marketingman samengestelde meidengroep met een hippe naam, nee, The BlueBirds zijn een petite blondine, een bom shell brunette en een ravishing redhead die elkaar hebben gevonden in de liefde voor muziek, sterke songs én de serie Nashville.

Niet verwonderlijk dat dit vertaald wordt naar een inspirerend en aanstekelijk pop repertoire met uitstapjes naar Country en Americana.

FRIESIAN PROMS en The BlueBirds

Na haar optreden tijdens de FRIESIAN PROMS 2018  waarin Elske DeWall kennis heeft  gemaakt met het werken met een groot koor, professioneel ‘live’orkest en zelfs al zingend heeft ‘gevlogen’ smaakte het naar meer. Reden voor de organisatie van de FRIESIAN PROMS Elske dit keer als een van de zangeressen van The BlueBirds te vragen aan de ‘FRIESIAN PROMS-5th Edition’ deel te nemen. Of het bij Country en/of Americana repertoire blijft zal ter plekke duidelijk worden…

Wij hopen dat u ervan zult genieten! Eh….eigenlijk hebben we er geen enkele twijfel over dat u gaat genieten.

https://thebluebirdsmusic.nl/