KFPS presenteert:

De FRIESIAN PROMS 2022 zijn verplaatst naar 2023. Ticketkopers zijn op 24-11-2021 per mail op de hoogte gebracht en hebben nieuwe tickets ontvangen.

FRIESIAN PROMS  
12 – 13 januari 2023

HENGSTENKEURING
13 – 14 – 15 januari 2022

Via onderstaande link kunt u de online Hengstenkeuring 2021 terugkijken en een fotoreportage van de FRIESIAN PROMS 2020

Video compilatie editie HK2021

Faderpaard compilatie

Complete video Hengstenkeuring 2021

Foto’s FRIESIAN PROMS 2020

THE DUTCH TENORS

The Dutch Tenors is de nieuwste Classical Popgroep met een veelbelovende toekomst getuige onder andere hun zeer succesvolle concerten en de hartverwarmende reacties van het publiek.
Dit strak geklede kwartet bestaat uit vier jonge en rijzende sterren die over de hele wereld hebben opgetreden in muziektheatervoorstellingen en opera’s. Op een gegeven moment hebben ze besloten hun gezamenlijke professionele passie voor muziek samen te brengen en The Dutch Tenors te vormen.
De Dutch Tenors brengen op onnavolgbare wijze de grootste hits die beroemd zijn gemaakt door artiesten als Andrea Bocelli en Josh Groban, en transformeren ook de huidige hitlijsten van artiesten als Ed Sheeran en Adele.
De Dutch Tenors leveren het hoogste niveau van vocale gymnastiek welke tot uiting komt in een combinatie van prachtige symfonische arrangementen en verbluffende vierstemmige harmonieën.
Klasse!

FRIESIAN PROMS 2020 5th Edition en The Dutch Tenors

Wat is de FRIESIAN PROMS zonder vertegenwoordigers van het licht klassieke muziekgenre? Inderdaad…dan schort er iets aan het programma. De komende editie 2022 hoeven u hier echter niet bang voor te zijn, want hierin wordt ruimschoots voorzien door The Dutch Tenors.
The Dutch Tenors gaan een veelzijdig repertoire ten gehore brengen, waaronder songs van Andrea Bocceli, Adele en Ed Sheeran. Een speciaal moment zal een duet met de damesgroep LUNEDI vormen.
Dit alles wordt live gezongen en muzikaal begeleid door The Symphonic Music Connection en het FRIESIAN PROMS koor. Dit gaat bij menigeen ongetwijfeld een ‘kippenvel moment’ bezorgen.
Dat ook hier weer een paar prachtige Friese paarden het geheel zal completeren, zal geen verrassing zijn.
Website The Dutch Tenors: www.dutchtenors.com