THE DUTCH TENORS

The Dutch Tenors is de nieuwste Classical Popgroep met een veelbelovende toekomst getuige o.a. hun zeer succesvolle concerten en de hartverwarmende reactie van het publiek. Dit strak geklede kwartet bestaat uit vier jonge en rijzende sterren die over de hele wereld hebben opgetreden in muziektheatervoorstellingen en opera’s. Op een gegeven moment hebben ze besloten hun gezamenlijke professionele passie voor muziek samen te brengen en The Dutch Tenors te vormen.

De Dutch Tenors brengen op onnavolgbare manier de grootste hits die beroemd zijn gemaakt door artiesten als Andrea Bocelli en Josh Groban, en transformeren ook de huidige hitlijsten van artiesten als Ed Sheeran en Adele.
De Dutch Tenors leveren het hoogste niveau van vocale gymnastiek welke tot uiting komt in een combinatie van prachtige symfonische arrangementen en verbluffende vierstemmige harmonieën.
Klasse!

FRIESIAN PROMS & THE DUTCH TENORS

Wat is de FRIESIAN PROMS zonder vertegenwoordigers van het licht klassieke muziekgenre? Inderdaad.., dan schort er iets aan het programma. De komende editie 2023 hoeft u hier echter niet bang voor te zijn want hierin wordt ruimschoots voorzien door The Dutch Tenors.

The Dutch Tenors gaan een veelzijdig repertoire waaronder een traditional en songs van Andrea Bocceli, Adele en Ed Sheeran zingen. Dit alles zal live gezongen en muzikaal begeleid door The Symphonic Music Connection en het FRIESIAN PROMS koor bij menigeen een ‘kippenvel moment’ bezorgen. Dat ook hier weer een paar prachtige Friese paarden het geheel zal completeren zal geen verrassing zijn.

Website The Dutch Tenors: www.dutchtenors.com