Save the date

De nieuwe data voor 2024 zijn 11, 12 en 13 januari 2024. Daarin presenteren we weer de Hengstenkeuring en de Proms.

Word sponsor

Tijdens de evenementen biedt het KFPS aan haar partners en sponsoren een breed scala aan mogelijkheden voor relatiemarketing.
Neem voor meer informatie contact op met hengstenkeuring@kfps.nl.

Terugkijken?

Facebookpagina’s: KFPS-presenteert en KFPS Royal Friesian
Instagram: kfps_royal_friesian
Youtube: KFPSRoyalFriesian

Hier zijn veel informatie en beelden terug te zien over de afgelopen editie.

Een levenswerk gebaseerd op natural horemanship waarbij de mensen zich bewust worden van hun houding en de gevolgen hiervan. Mensen en paarden helpen elkaar te ontwikkelen en vooral ook om samen veel plezier te hebben en de onderlinge band te versterken.

Daarnaast verzorgt Yacintha samen met haar collega Wendy Verdaasdonk Western shows en traden zij op tijdens paardenevents als Equiday en Horse Event. Ook werkten zij als stuntrijders mee in de Efteling show ‘Raveleijn’. Op dit moment zijn zij met hun shows regelmatig in het circus te vinden.

FRIESIAN PROMS & Yacintha den Braven en Wendy Verdaasdonk

Richting de GRANDE FINALE van de komende FRIESIAN PROMS is enig spektakel gerechtvaardigd. Hier gaan Waylon op het podium en Yacintha en Wendy in de arena, samen een spectaculaire invulling aan geven. Op welke song van Waylon en wat Yacintha en Wendy daarop gaan laten zien, kunt u live ervaren. Welke Nederlands Kampioen tijdens deze show ook nog zijn rol opeist, houden we nog even voor ons, maar spektakel op stevige muziek is gegarandeerd!