Save the date

De nieuwe data voor de Hengstenkeuring en de Faderpaard show voor  2025 zijn 8, 9, 10 en 11 januari 2025.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start exclusief voor leden van het KFPS in de maand oktober 2024, waarna een week later de kaarten in de vrije verkoop komen. Houd voor meer informatie deze website in de gaten.

Terugkijken?

Facebookpagina’s:
KFPS-presenteert KFPS Royal Friesian
Instagram & Youtube
Instagram Youtube

Op onze social media pagina’s kunt u veel informatie en beelden terugvinden van de editie van 2024.

Heeft u vragen? Wilt u sponsoren of weten welke mogelijkheden er zijn voor relatiemarketing? Stuur dan een mail naar hengstenkeuring@kfps.nl

Graag tot ziens op 8, 9, 10 en 11 januari 2025!

Bezichtiging en educatie

In december 2023 is tijdens de eerste bezichtig een voorselectie van Friese hengsten gemaakt voor het felbegeerde dekbrevet. Het programma begint op donderdag 11 januari met de finale van de Friesian Talent Cup, met aansluitend de tweede bezichtiging van de jonge hengsten aan de hand. Op vrijdag 12 januari begint het programma met de Horses2fly KFPS sportcompetitie tuigen en staat educatie centraal in een gevarieerd en informatief clinicprogramma die voor iedereen toegankelijk is en in diverse talen wordt aangeboden. Er zijn diverse informatieve lezingen zowel theoretisch als clinics in de arena met paarden erbij.

Hengstenkeuring

Traditioneel staat de Hengstenkeuring zaterdag 13 januari in het teken van de ingeschreven stamboekhengsten. Met meerdere hoogtepunten waaronder het kampioenschap oudere hengsten, jongere hengsten en het algeheel kampioenschap. Het programma wordt afgewisseld met enkele showrubrieken.

.

Bestel uw tickets voor Hengstenkeuring

 
Online
Aan de kassa
Donderdag
€ 20.00
€ 23.00
Bestel
Vrijdag
€ 20.00
€ 23.00
Bestel
Zaterdag Rang 1
€ 69.00
€ 72.00
Bestel
Zaterdag Rang 2
€ 62.00
€ 65.00
Uitverkocht
Zaterdag Rang 3
€ 49.00
€ 52.00
Uitverkocht

Bezoek ook de JUBILEUMSHOW - 145 JAAR KFPS

Meer informatie

De geschiedenis van het Friese Paard verteld door Friese paarden en ruiters uit de hele wereld. In een oogstrelend show tegen een decor met de nieuwste visuele technieken.
Samenstelling en regie Margus Spekkers en Sander Reneman
Composities: Rogier Bosman
Artistiek Advies: Jos Thie