Save the date

De nieuwe data voor de Hengstenkeuring en de Faderpaard show voor  2025 zijn 8, 9, 10 en 11 januari 2025.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start exclusief voor leden van het KFPS in de maand oktober 2024, waarna een week later de kaarten in de vrije verkoop komen. Houd voor meer informatie deze website in de gaten.

Terugkijken?

Facebookpagina’s:
KFPS-presenteert KFPS Royal Friesian
Instagram & Youtube
Instagram Youtube

Op onze social media pagina’s kunt u veel informatie en beelden terugvinden van de editie van 2024.

Heeft u vragen? Wilt u sponsoren of weten welke mogelijkheden er zijn voor relatiemarketing? Stuur dan een mail naar hengstenkeuring@kfps.nl

Graag tot ziens op 8, 9, 10 en 11 januari 2025!

Locatie

WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Parkeren

De omstandigheden rondom het WTC Expo zijn de afgelopen jaren gewijzigd. Zo is er gestart met de bouw van het Cambuur Stadion, zijn er enkele supermarkten en drogisterijen op het terrein bijgebouwd en bevindt zich hier nu ook een Mac Donalds. Dit is ten koste gegaan van de beschikbare parkeerruimte, u zult daarom hinder ervaren bij het parkeren.

Via de plattegrond kunt u een overzicht vinden van de parkeerruimtes die beschikbaar zijn voor onze bezoekers. Er bevinden zich door Leeuwarden verschillende parkeerroutes; Oost en West. Deze routes zijn via grote gele borden met daarop de tekst ‘FRIES PAARD’ aangegeven en worden begeleid door parkeerwachters. De maximale loopafstand van de verste parkeerplaats naar het WTC Expo bedraagt +/- 15 minuten. U kunt via zowel Ingang West als via het Westcord Hotel aan de Oostzijde het WTC Expo gebouw binnenkomen.

Let op: de blauw aangegeven parkeervakken zijn op donderdag 11 en vrijdag 12 januari pas beschikbaar vanaf 18.00 uur. Op zaterdag 13 januari zijn zij de gehele dag beschikbaar.

De Revius parkeergarage (P14) is beschikbaar tijdens het gehele evenement en de parkeerkosten bedragen hiervoor maximaal €7,50 per dag.

Er zijn twee plattegronden:

Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend om ruim op tijd van huis te vertrekken, zodat u zo min mogelijk hinder ervaart rondom het parkeren en u verzekerd bent dat u bij aanvang van het programma aanwezig bent. Onze excuses voor de overlast hierin.

Eten/drinken

Tijdens het evenement kunt u in het strodorp genieten van diverse lekkernijen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het Grutte Pier buffet voorafgaand aan de Jubileumshow op donderdag 11 en vrijdag 12 januari 2024.

Klik hier voor alle informatie over het dinerbuffet en het bestellen van uw ticket

Organisatie & Productie Jubileumshow

Koninklijke Vereniging “Het Friesch Paarden-Stamboek” (KFPS) & Stichting Faderpaard

Organisatie & Productie Hengstenkeuring

De Koninklijke Vereniging “Het Friesch Paarden-Stamboek” (KFPS)

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden.

Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900 – 9000 8000 (60 ct p/m).

Meer informatie?

Al onze contactgegevens zijn verzameld op de contactpagina. Hier vindt u ook een contactformulier waarmee u gemakkelijk een bericht naar de KFPS organisatie kunt sturen.