0900- 401 1000 friesianproms@kfps.nl hengstenkeuring@kfps.nl

WTC EXPO bezoekadres: Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden KFPS postadres: Postbus 624, 9200 AP Drachten

Veelgestelde vragen

Bestel- en betalingsmogelijkheden

U kunt 24 uur per dag realtime reserveren via deze site 

Telefonisch kunt u bestellen via telefoonnummer 0900 – 400 1000 (60 ct p/m) vanuit Nederland en 0031-50-584-4429 vanuit het buitenland. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur t/m 16:00 uur.

If you live abroad, order by phone. Call during regular business hours (Monday-Friday: 8 AM – 4:00 PM): 0031-50-584-4429

Betaalopties: iDeal, VISA, Mastercard, Bancontact Mr. Cash, Sofort Uberweisung en Giropay. Afhankelijk van uw keuze is het mogelijk dat u een fee betaalt.
De betaling dient binnen 24 uur te geschieden, daarna komt de reservering automatisch te vervallen.

U kunt online tot maximaal 20 tickets boeken per reservering. Het boeken van meer tickets kan alleen telefonisch.

Rolstoelplaatsen

Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch worden gereserveerd. Hiervoor kunt u bellen naar 0900 – 400 1000 (60 ct p/m) vanuit Nederland en 0031-50-584-4429 vanuit het buitenland. Het aantal rolstoelplaatsen is, indien beschikbaar, vaak beperkt. Hiervoor geldt: op=op
De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur t/m 16:00 uur.

Wanneer worden de tickets verzonden?

Indien u voor E-tickets heeft gekozen, krijgt u deze per direct via de mail toegestuurd.

Heeft u voor tickets per post gekozen, dan ontvangt u deze uiterlijk een maand voor het evenement op het door u opgegeven adres.

Mocht u de tickets niet ontvangen hebben dan kunt u contact opnemen met de klantenservice

U kunt de klantenservice telefonisch bereiken via telefoonnummer 0900 – 401 1000 (gratis) vanuit Nederland en 0031-50-584-4429vanuit het buitenland. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur t/m 16:00 uur.

 

Aanmelden Vrijwilliger

Voor het driedaagse spektakel met een glanzende hoofdrol voor het Friese paard zoekt KFPS weer enthousiaste vrijwilligers. Vind je het leuk om met mensen om te gaan? Sta je ze graag te woord en zit hospitality in je bloed? Dan zoeken wij jou!!

FRIESIAN PROMS en Hengstenkeuring 2020
Voor de vijfde maal worden de Friesian Proms georganiseerd. Twee bijzondere concert- en showavonden met een combinatie van topartiesten, special effects en bovenal prachtige paardenacts. De Hengstenkeuring is een mix van fokkerij, educatie en amusement. Beide vinden plaats op 9, 10 en 11 januari 2020 in het WTC-EXPO te Leeuwarden.

Taak
Als vrijwilliger vervul je de taak als publieksbegeleider. Je verwelkomt het publiek, ruim 5.000 gasten, tijdens beide showavonden en tijdens de Hengstenkeuring op zaterdag nog véél meer.
De werkzaamheden concentreren zich op de begeleiding van de gasten op en rondom de tribune tijdens het placeren en tijdens de show als zaalwacht. Je bent daardoor de extra ogen en oren van de beveiliging en EHBO. Op zaterdag geven we de mogelijkheid om een dagdeel ingeroosterd te worden, maar de hele dag blijft ook mogelijk. Daarnaast, zoeken we een aantal vrijwilligers die de kaartcontrole willen uitvoeren. Op alle drie dagen verzorgen we de ticketcontrole, zowel overdag als in de avond.

Vergoeding
Het betreft een vrijwilligersfunctie, maar er is sprake van een vergoeding van maximaal € 25 per dagdeel/avond. Daarnaast ontvang je twee toegangskaarten voor de Generale repetitie van de Friesian Proms op woensdag 8 januari 2019. Uiteraard zorgen wij voor een fijne werkomgeving en een goede sfeer, we zorgen goed voor je en geven je een kijkje achter de schermen bij dit spektakel.

Kick-off
Voorafgaand aan deze drie dagen organiseren wij een kick-off (verplicht). Je ontvangt dan de kleding waardoor je herkenbaar bent als publieksbegeleider, vertellen je over het reilen en zeilen, nemen de werkinstructies en het portoplan met je door. Ook leiden wij je rond door het strodorp (Frankenhal) en de Saksenhal, de locatie van de show en jullie eigen backstage ruimte.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om op één of meerdere dagen mee te helpen en ben je ouder 18 jaar of ouder? Geef je dan op via het aanmeldformulier, gebruik hiervoor deze link: Aanmeldformulier Je geeft je beschikbaarheid op en je geeft je voorkeur aan. Je kunt ingepland worden op alle dagen die je als beschikbaar opgeeft. Je ontvangt in december bericht of je en op welk moment je ingepland bent.

Vragen
Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met Alie Falkena, via falkena.alie@gmail.com.

Waar vindt de HENGSTENKEURING en FRIESIAN PROMS plaats?

FRIESIAN PROMS vindt plaats in WTC Expo te Leeuwarden. Het adres van WTC Expo is Heliconweg 52, 8914 AT te Leeuwarden.

Het WTC Expo heeft een goede bereikbaarheid dankzij de centrale ligging ten opzichte van de snelwegen rond Leeuwarden. Het WTC Expo heeft goede aansluiting op het openbaar vervoer.

Het adres voor uw navigatie is Fryslânplein, 8914 BZ Leeuwarden

Vanuit alle richtingen rond Leeuwarden staan ANWB borden die het WTC Expo aangeven. De hoofdentree voor onze evenementen is Entree West van het WTC Expo, die u kunt bereiken door de borden WTC Expo en P Expo te volgen.

Openbaar Vervoer
Op het bus- /NS station neemt u streeklijn 70, 71 of 97, die vlak achter het WTC Expo stopt.

Waar kan ik parkeren?

U kunt parkeren op de parkeerplaatsen van WTC Expo. Graag de aanwijzingen van de parkeerwachters opvolgen. Het parkeren tijdens de FRIESIAN PROMS & Hengstenkeuring is gratis. Wel vragen wij u om zoveel mogelijk samen te rijden vanwege de beperkte parkeerruimte rondom het WTC Expo. Indien de parkeerplaatsen bij het WTC Expo vol zijn wordt u door de parkeerwachters naar andere locaties verwezen.

 

Beschikt het WTC Expo over parkeerplaatsen voor invaliden?

Het WTC Expo beschikt over een beperkt aantal parkeerplaatsen voor invaliden.

Kan ik entreekaarten aan de kassa kopen?

Ja, u kunt entreekaarten aan de kassa kopen mits deze nog beschikbaar zijn.

Tip: koop uw kaarten online, de FRIESIAN PROMS en de HENGSTENKEURING staan erom bekend uitverkocht te zijn.

Kortingscode leden KFPS

De kortingscodes zijn eind augustus per email of post toegezonden aan de leden van het KFPS. Bent u lid van het KFPS en heeft u geen code ontvangen? U kunt uw unieke kortingscode vinden in MIJN KFPS (Ledenkortingen), of opvragen via de online klantenservice of telefonisch 0900 – 401 1000 (gratis) van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 16.00 uur.

De 25% ledenkorting is geldig t/m 30 september 2019. De code is geldig voor maximaal 4 kaarten Hengstenkeuring en maximaal 4 kaarten Friesian Proms. De korting is niet geldig op VIP kaarten.

Hoe laat worden de deuren geopend en start het programma?

Bij de FRIESIAN PROMS gaan de deuren rond 19.00 uur open.
Het programma begint om 20.30 uur en eindigt rond 23.30 uur. Tussentijds is er een pauze.
Speciaal voor deze jubileumeditie FRIESIAN PROMS mag u bij aankoop van een ticket diezelfde dag (overdag) gratis naar binnen. U kunt dan heerlijk rondlopen in het gezellige strodorp met allerlei winkeltjes van paardgerelateerde artikelen, genieten van het dagprogramma of een hapje/drankje nutigen voordat u het muziekspektakel gaat bewonderen.

Bij de HENGSTENKEURING gaan de deuren één uur voor aanvang van het programma open.
Donderdag gaan de deuren om 08.00 uur open.
Het programma start om 09.00 uur en eindigt rond 17.30 uur.
Vrijdag gaan de deuren om 08.00 uur open.
Het programma start om 09.00 uur en eindigt rond 17.30 uur
Zaterdag gaan de deuren om 07.30 uur open.
Het programma start om 08.30 uur en eindigt rond 18.00 uur.

Waar kan ik overnachten?

Hotels zijn vaak snel volgeboekt in deze drukke periode. Via google kunt u hotels vinden

Klantenservice Ticketpoint

U kunt de klantenservice telefonisch bereiken via telefoonnummer 0900 – 401 1000 (gratis) vanuit Nederland en 0031-50-584-4429 vanuit het buitenland. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur t/m 16:00 uur.

 

Vertaalsets

Het is mogelijk om vertaalsets voor 9, 10 en 11 januari 2020 tijdens de Hengstenkeuring te bestellen.

Vertaalset donderdag 9 januari

Vertaalset vrijdag 10 januari

Vertaalset zaterdag 11 januari

Vertaalset passe-partout

Stuur ons uw bericht

  • * is verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.